Υπάρχουν δερμάτινα ρούχα στην ντουλάπα μας που για διάφορους λόγους δεν ικανοποιούν πια τα γούστα μας, είτε γιατί χρειάζονται κάποια μεταποίηση, είτε γιατί έχουν φθαρεί ή ακόμη γιατί δεν γνωρίζουμε που να απευθυνθούμε για να τα επιδιορθώσουμε.

Ως κατάστημα διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία αναλαμβάνουμε να μεταποιήσουμε το ρούχα σας με απόλυτη ευθύνη, εφόσον εγκρίνουμε ότι είναι αυτό εφικτό (στένεμα, φάρδος, κόντημα μανικιού, σκισίματα, αλλαγές φόδρας, γιακά, φερμουάρ, κουμπιών και ενημέρωση φροντίδας).

Με ένα τηλεφώνημα ή επίσκεψη στον χώρο μας μπορούμε να σας δώσουμε την ευχαρίστηση να ξαναφορέσετε το παλαιό σας δερμάτινο ένδυμα.

Το καταστημα μας

FeradoΑπό το 1995, είμαστε σταθερά στον χώρο του δέρματος «Ένδυση – Υπόδηση – Αξεσουάρ». Η ποιότητα, οι χαμηλές τιμές και η συνέπεια της επιχείρησης μας έχει σα αποτέλεσμα τη συνεχή αύξηση των πωλήσεων μας μέσα από ένα δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και από ιδιώτες.


Τα δέρματα που χρησιμοποιούμε είναι πρώτης ποιότητας και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο μας.
Τα σχέδια μοντέρνα και κλασσικά καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε γυναικεία – ανδρικά και συνοδεύονται από την εγγύηση της εταιρείας μας.
Ελάτε να σχεδιάσουμε το δερμάτινο των ονείρων σας.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στην λίστα του newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες παραλαβές των προϊόντων μας. Πότε δεν θα γίνουμε ενοχλητικοί..

Joomla forms builder by JoomlaShine

 

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Δνση: Παράσχου 107, Αθήνα, 11475
Τηλ: +30 210-645-3730, 693 74 25 166
Email: info@mariahantzi.gr
Go to top